Aragaz Hansa.

Apreciat de multe generatii!

aragaz hansa

TOP 3 ARAGAZURI HANSA

FCMX59221

Aragaz Hansa

FCMX59221

FCCW59209

Aragaz Hansa

Aragaz electric Hansa FCCW59209

FCMX68209

Aragaz Hansa

Aragaz Hansa

DESPRE HANSA

Hansa este unul dintre brandurile Amica Group, cu sediul in Polonia. In portofoliul sau grupul mai detine brand-uri precum Gram sau CDA. Initial Amica era o companie de stat si a fost ulterior privatizata in 1994. Brandul Hansa a fost creat in 1997 pentru a produce electrocasnice. Incepand din 2015, productia anuala de aragazuri a grupului depaseste un milion de produse. In general, acestea sunt vandute in Europa Centrala si de Vest.

Aragazurile sunt unele dintre cele mai vandute produse. Toate produsele fabricate la Wronki detin certificate privind siguranta, eficienta energetica sau de protectia mediului. Acestea respecta in totalitate normele impuse de Uniunea Europeana, indiferent de pietele pentru care sunt produse.

TIPURI DE ARAGAZURI HANSA

Hansa comercializeaza diferite tipuri de aragazuri care pot fi impartite in mai multe categorii dupa diferite criterii. In general, majoritatea aragazurilor Hansa au patru arzatoare sau plite de gatit, iar latimea poate fi de 60 sau 50 de centimetri. La o prima vedere, cele de 50 de centimetri sunt majoritare insa sunt suficient de multe si cele de 60 de centimetri.

Dupa plita, aragazurile Hansa se impart in doua categorii principale, adica pe gaz sau electrice. Plitele electrice pot fi simple sau vitroceramice. La preturi mai mari se pot gasi cateva aragazuri Hansa cu plite mixte, adica jumatate pe gaz si jumatate electrice. Cuptoarele pot fi de asemenea pe gaz sau electrice si pot avea numaroase functii, care difera la fiecare aragaz in parte. Cele mai multe se regasesc pe cele electrice.

Exista si o categorie de aragazuri Hansa care au suport pentru vase mari ceea ce ajuta la o depozitare mai buna a tavilor sau a altor ustensile de metal. Fiind vorba de un „sertar” aflat de regula sub cuptor, evitati sa introduceti in el obiecte din plastic sau chiar din lemn. E putin probabil ca lemnul sa se aprinda insa el se va deteriora.

TEHNOLOGII SI FUNCTII ALE ARAGAZURILOR HANSA

Hansa are integrate pe aragazurile sale o serie de tehnologii proprii sau preluate de la alte companii astfel incat toate produsele sunt la standarde ridicate si preturi accesibile. Probabil din acest motiv cele mai multe vanzari se fac in Europa de Est, acolo unde puterea de cumparare este mai scazuta. Daca ne referim la tehnologii importante putem aminti de sticla Schott folosita la toate plitele electrice. Sticla este fabricata fara utilizare de arsenic si metale grele astfel incat e prietenoasa cu mediul inconjurator, putand fi reciclata si utilizata ca materiale de constructii. Geamul de la cuptor este din sticla reflexiva ceea ce inseamna ca temperatura din interiorul cuptorului nu se transfera in exterior. Geamul se incinge insa temperatura din apropierea lui este suportabila.

O parte dintre aragazurile Hansa folosesc senzori si un panou de comanda intuitiv. Cu ajutorul programatorului Ts se poate monitoriza eficient perioada de coacere si se poate seta foarte usor ora de oprire. Butoanele iluminate push-pull ajuta la mentinerea panoului de comanda curat pentru ca nu se murdareste si ramane functional o perioada mai lunga de timp.

Tehnologiile integrate pe cuptoare permit peste 10 functii de gatire in aragazurile Hansa. Una dintre aceste functii este Supergrill, care asigura o gatire uniforma a tuturor preparatelor. Elementele de incalzire se gasesc si in partea de jos, iar la cele din clasa medie sau superioara si in partea de sus. Majoritatea au un ventilator care distribuie temperatura uniform.

Cu ajutorul acestora in aragazurile Hansa se poate decongela mancarea sau se poate mentine calda, se poate raci etc. De asemenea, aragazurile permit folosirea functiei de preincalzire rapida prin care cuptorul ajunge la 150 de grade Celsius in decurs de patru minute, adica cu 20% mai repede decat viteza standard de incalzire. Functia Rotisor ajuta la o preparare ideala a carnii care ajunge sa isi formeze o crusta, fara a se arde, ramanand in acelasi timp rumena.

Functia de autoaprindere este prezenta pe anumite aragazuri Hansa atat pentru cuptor cat si pentru plita. Desi poate pare confortabila dar periculoasa trebuie spus ca ea nu se aprinde singura ci trebui actionata. De asemenea ofera in acelasi timp doua garantii de securitate. In primul rand previne scurgerea accidentala de gaze si in al doilea rand este greu de aprins de copiii mici care nu cunosc mecanismul de aprindere.

Articole informative
Spune-ne parerea ta! :)

Lasa un raspuns

Login/Register access is temporary disabled